Steigerwerken

Herules steigerbouw maakt u werkplek veilig. Met onze Layer allround-systeemsteiger en Tube-Lock steiger bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en flexibiliteit.

Wij bouwen steigers door het hele land, van particuliere opdrachten tot grote bouwplaatsen. Bij Hercules staan we open voor iedere uitdaging. U kunt de beste materialen en veiligste steigers verwachten.

Layer allround-systeemsteiger

Bent u op zoek naar een steiger voor hedendaagse toepassingen? Dan is de Layer allround-systeemsteiger de beste keuze. De montage is snel en eenvoudig. Onze gecertificeerde steigermonteurs monteren de steiger voor u, zodat u op ieder (complex) project verzekerd bent van kwaliteit en veiligheid.

Tube-Lock steiger

Een steiger met maximale flexibiliteit op uw bouwplaats? Dan is de verstelbare Tube-Lock steiger de beste keuze. Met deze steiger zijn de mogelijkheden in slaghoogten zeer divers; de perfecte werkhoogte voor bijvoorbeeld metselwerk of op gelijke hoogte komen met een vloer? De Tube-Lock steiger biedt u deze flexibiliteit.

Totaalproject

Heeft u behoefte aan meer dan steigerwerken? Wij denken graag met u mee over het totaalproject. Zo kunnen we u van dienst zijn bij bijvoorbeeld isolatiewerken en kunt u bij ons terecht voor gecertificeerde bouwplaats medewerkers om uw project succesvol te ondersteunen.

 

Veiligheid

Onze professionele steigerbouw medewerkers plaatsen de steiger bij u op locatie. Alle medewerkers van Hercules zijn DNV, VCA en GPI gecertificeerd. Veiligheid staat voorop.

Nazorg

Onze zorg stopt niet na het demonteren van de steiger. Na het opleveren van het aangenomen werk nemen wij contact met u op om uw ervaring met Hercules te evalueren. Zo kunnen wij onze service iedere dag verbeteren.

Vrijblijvende offerte

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen. Een van onze adviseurs staat u graag te woord in een telefonisch of persoonlijke advies.

hercules-werving-en-selectie-logo-2021-250px

Burgemeester de Zeeuwstraat 147
3281AG Numansdorp
Nederland
kvk.nr.: 68740409