Isolatiewerken

Het professioneel isoleren van een woning voorkomt extra kosten achteraf. Is een nieuwbouwwoning voorzien van spouwmuur, dan is het interessant om deze op gepaste wijze te isoleren met isolatieplaten.

BENG en isolatie

Sinds 1967 wordt de spouwmuur van alle nieuwbouw woningen volledig (of gedeeltelijk) gevuld met isolatiemateriaal. Vanwege de strengere BENG norm per 01-01-2021 wordt het isoleren van woningen nog belangrijker.

Verlies van warmte via de thermische schil speelt een rol bij het energieverbruik.

Een goede vakkundige isolatie zorgt er namelijk voor dat er zo weinig mogelijk warmte uit de woning verdwijnt, waardoor de thermostaat omlaag kan. Dit minimaliseert de CO2-uitstoot, het gebruik van fossiele brandstoffen en de energierekening. Binnen voelt het daardoor aangenamer en de warmte verspreidt zich beter. In de zomer blijven goed geïsoleerde woningen langer koel.

Vakkundige montage

De medewerkers van Hercules staan voor expertise, kwaliteit en resultaat en zijn gespecialiseerd in de montage van isolatiemateriaal. Zij beschikken over jarenlange ervaring en werken zeer nauwkeurig. PIR platen, PUR platen, XPS platen, EPS platen of soepele isolatieplaten van glaswol. Alles is mogelijk. Indien noodzakelijk hebben wij een groter team beschikbaar om uw werken spoedig te realiseren. Uiteraard denken wij graag met u mee.

Totaalproject

Heeft u behoefte aan meer dan isolatiewerk? Wij denken graag met u mee over het totaalproject. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij bijvoorbeeld steigerwerken en kunt u bij ons terecht voor gecertificeerd bouwplaats personeel  om uw project succesvol te ondersteunen.

hercules-werving-en-selectie-logo-2021-250px

Burgemeester de Zeeuwstraat 147
3281AG Numansdorp
Nederland
kvk.nr.: 68740409