Bouwplaatsmedewerkers

Hercules is een organisatie met gecommitteerde en vakkundige medewerkers. Zij beschikken over jarenlange ervaring en vakkundige kennis om uw project succesvol te ondersteunen. Als compleet team of individueel expert zijn onze professionals voor u beschikbaar. Wij kunnen het verschil maken op uw project.

De beste professionals

Waar vind u tegenwoordig nog vakkundig talent in de bouwsector? Professionals die op korte termijn aan de slag kunnen op uw ambitieuze project? Hercules heeft een netwerk van professionals klaar om uw project te starten.

Hercules medewerkers staan garant voor kwaliteit en veiligheid. Onze mensen zorgen met hun jarenlange kennis en ervaring ervoor dat de voortgang van uw project soepel verloopt. Uitvoerders, hoofduitvoerders, werkvoorbereiders en timmermannen. Samen met onze opdrachtgevers gaan wij voor het allerbeste resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw, wij zijn erin thuis!

Totaalproject

Heeft u behoefte aan meer dan ondersteuning op de bouwplaats door onze medewerkers? Wij denken graag met u mee aan het totaalproject. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij bijvoorbeeld steigerwerken en isolatiewerken om uw project succesvol te ondersteunen.

Veiligheid

Onze professionals werken zeer nauwkeurig, snel en veilig. Alle medewerkers van Hercules zijn DNV, VCA en GPI gecertificeerd. Veiligheid staat voorop.

Nazorg

Onze zorg stopt niet na het opleveren van het werk. Na oplevering nemen wij contact met u op om uw ervaring met Hercules te evalueren. Zo kunnen wij onze service iedere dag verbeteren.

Vrijblijvende offerte

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen. Een van onze adviseurs staat u graag te woord in een telefonisch of persoonlijk gesprek.

hercules-werving-en-selectie-logo-2021-250px

Burgemeester de Zeeuwstraat 147
3281AG Numansdorp
Nederland
kvk.nr.: 68740409